Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAT-TRICK PORTUGALCA

Real zabio pet komada, Modrić asistirao Ronaldu

Real Madrid
Foto: Reuters
1/8
10.02.2018.
u 22:47

Luku je u 63. minuti zamijenio Mateo Kovačić.

Real Madrid je u 22. kolu Primere na Santiago Bernabeu s 5:2 svladao Real Sociedad.

Sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu kada je Real uz dva gola Ronalda te pogotke Lucasa Vazqueza i Kroosa poveo 4:0.

Jon Bautista u 74. minuti smanjio je rezultat, šest minuta kasnije Ronaldo je postigao svoj treći gol na utakmici, a konačni rezultat postavio je nekadašnji igrač Reala Illarramendi u 83. minuti.

Luka Modrić igrao je do 63. minute i upisao asistenciju u 37. minuti kada je iz kornera nabacio za gol Ronalda. Luku je zamijenio Mateo Kovačić.

U ranije odigranoj utakmici Atletico Madrid svladao je posljednju Malagu s 1:0, a Šime Vrsaljko je odigrao čitavi susret.

Na ljestvici vodi Barcelona s 58 bodova koja sutra igra s Getafeom, a Atletico Madrid je skupio 52 boda. Slijedi Real Madrid (42), Valencia (40), Villarreal (40)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije