Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Luka igra od prve minute, Granada napokon pobijedila

'Real Madrid\'s Croatian midfielder Luka Modric (R ) vies with Granada\'s defender Inigo Lopez (L) during the Spanish League football match  Real madrid vs Granada on September 2, 2012 at the Santiago
'PEDRO ARMESTRE'
30.09.2012.
u 16:27

Granada je tek u 6. kolu izborila prvu pobjedu ove sezone u španjolskom prvenstvu, kod kuće su svladali Celtu sa 2:1.

Sva tri pogotka postignuta su u deset minuta prvog poluvremena. U 11. minuti s bijele točke za Granadu je zabio Siqueira, a šest minuta zatim Gabriel Torje povećao je na 2:0. U 20. minuti rezultat je smanjio Iago Aspas.

Dodajmo kako u večerašnjoj utakmici Jose Mourinho računa na Luku Modrića!

Naim, Modrića je pretpostavio Mesutu Oezilu te će Luka igrati u sredini, iza Benzeme, a izmađu Di Marie i Cristiana Ronalda.

Modrić je prvo puta započeo susret upravo protiv Granade početkom rujna.

Real Madrid igra s Deportivom od 19.50 sati.

Poredak: Barcelona 18, Malaga 14, Atletico M. (-1) 13, Mallorca (-1) 11...

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
21:02 30.09.2012.

Real konačno igra onak kak sam i najavljival jedino sam očekival Alonsa umjesto Khedire....no to ne mijenja bit. Özil je ipak daleko jači ofenzivni veznjak, a Luka je najjači u sredini...iza njih još jedan "ratnik/radnik" i to je to !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije