Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA zvijezda

Luka Dončić i njegova lijepa djevojka Anamarija u Umagu: Uvijek to radim

Luka Dončić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
20.07.2019.
u 19:32

Dončić i Bedene su dobri prijatelji pa košarkaška zvijezda nije željela propustiti priliku podržati Aljaža u susretu četvrtfinala protiv Dušana Lajovića

Mlada slovenska košarkaška zvijezda Luka Dončić stigao je u Umag kako bi podržao svog sunarodnjaka na teniskom turniru Croatia Open.

- Došao sam u Umag podržati Aljaža Bedenea. Uvijek rado podržavam slovenske sportaše, pa tako i ovaj put. I ja ponekad igram tenis, tako da volim taj sport i užitak mi je gledati ga - izjavio  je Dončić, dobitnik nagrade za najboljeg NBA novaka prošle sezone.

Luka Dončić
1/18

Košarkaš Dallas Mavericksa u Umag je stigao u pratnji svoje prekrasne djevojke Anamarije Goltes i prijatelja, među kojima je bio još jedan košarkaš Luka Rupnik.

Dončić i Bedene su dobri prijatelji pa košarkaška zvijezda nije željela propustiti priliku podržati Aljaža u susretu četvrtfinala protiv Dušana Lajovića.

Bedene je izgubio sa 7:5, 3:6, 3:6, a poslije je otkrio da su mu problem bile gaćice, one ispod hlačica. Nakon meča je jedva hodao jer su mu se gaćice urezale u kožu.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:07 20.07.2019.

Daleko doguro ovaj Kosovar 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije