Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNI ISPAD SLOVENCA

Luka Dončić divljao i vrijeđao suce poslije ispadanja: 'Pa kako mu nije neugodno'

Screenshot Sportklub
14.09.2022.
u 23:34

Jedan od najboljih svjetskih košarkaša jako se ružnio ponio prema sucima utakmice.

Reprezentacija Poljske je prevođena našim trenerom Igorom Miličićem izbacila Slovenije iz borbe za medalju i plasirala se u polufinale Eurobasketa.

Poljaci su slavili 90:87 iako su imali veliku prednost koju su uporni Slovenci stigli, no do potpunog preokreta ipak nisu mogli. Najveća zvijezda još uvijek aktualnih europskih prvaka bio je silno nezadovoljan zbog poraza, odnosno suđenja. Nakon završetka utakmice ušao je na tere te vrijeđao i psovao suce.

- Pi*ko jedna us*ana - moglo se vidjeti na usnama Luke Dončića, a logično je i kome su te uvrede upućene. 

Komentator na SK-a nije se složio s njegovim ponašanjem: - Pa kako mu nije neugodno, ne može ovo biti prekršaj. Cijeli turnir on ima nešto za reći. I sada mu je sudac kriv za poraz, nedopustivo ponašanje Luke Dončića, to moram kazati. - 

Video ljutite NBA zvijezde možete pogledati OVDJE

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
00:12 15.09.2022.

Takvo ponašanje Luki Dončiću ne treba i sa time sramoti sebe, svoju familiju i svoju zemlju. Poraz boli, težko ga je podnijeti ali suci za njega nisu krivi nego izključivo danas slabi Slovenci i odlični Poljaci..Luka se treba upitati je li danas stvarno pokazao da je najbolji svjetski igrać i jesu li suci krivi da to nije napravio?

DU
Deleted user
09:33 15.09.2022.

Kakvo divljanje? O čemu vi pričate?

BE
Beyonder
08:56 15.09.2022.

Hvatski treneri su svima dobri osim Hrvatima, mada je najveća greška u "zvijezdama"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije