Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER
Povratak na članak

Luka Bonačić ponovno u Varaždinu s kojim se prije 23 godine borio za naslov prvaka

"Trenerski posao je avantura u pozitivnom smislu, a ovdje sam da nastavim gdje sam stao prije nešto više od 20 godina. Istina, nisam dosta participirao u zadnje vrijeme u hrvatskom nogometu“, kazao je Bonačić, te je dodao da se je brzo dogovorio za angažman u NK Varaždinu.

Komentari 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:55 10.10.2019.

Najveca nogometna prevara i trenerski analfabet , u pravilu mu igraju igraci ciji menadzeri placaju a o ljudskim kvalitetama ovog dna se ne treba ni raspravljat , kockarske dugove mu utjeruju reketari a muzevi ga mlate jer ne zna bitit diskretan ljubavnik nego po cijelom gradu prica bajke . Uglavnom za Hrvstski nogomet bi bilo bolje da je ova ljudska nistica ostala na drugim kontinentima ,ovako ce samo rasirit aids medu Varazdinskim prostitutkama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.