Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudesni Urugvajac

Luis Suarez ove je sezone već postigao 21 pogodak za Ajax!

Luis Suarez
AFP
04.11.2009.
u 11:52

Ajaxov Urugvajac Luis Suarez (22) zaludio je Europu i za njega se već otimaju najveći klubovi.

Drugu sezonu zaredom igra u veličanstvenoj formi: u prošloj je postigao 27 pogodaka, uz 16 asistencija, u 41 nastupu, a u ovoj je već zabio 21 gol u 16 nastupa, od toga šest u posljednje četiri utakmice. Još jedna u nizu loših vijesti za Dinamo. Šteta što Zagrepčani neće uživo vidjeti to čudo od igrača.

Ajax u Zagreb dolazi sa 160 navijača        
Bez ozlijeđenih Ismaila Aissatija (bedreni mišić) i Dennisa Rommedahla (zadnja loža) nogometaši Ajaxa dolaze u Zagreb na dvoboj četvrtog kola Europa lige protiv Dinama...

Zato će Nizozemce dopratiti 160 navijača, piše De Telegraaf, koji imaju pravo smjestiti se na tribine maksimirskog stadiona za razliku od navijača Dinama.

Trener Martin Jol u kadru za maksimirski dvoboj ima 19 igrača. Posljednji kojeg je priključio 21-godišnji je Donald Mitchell. Od ozljede se pak oporavio Siem de Jong, koji se priključio suigračima.

Nizozemski dnevnik piše da će Dinamo u četvrtak istrčati bez "najveće zvijezde i najboljeg igrača", ozlijeđenog Marija Mandžukića te da također neće biti suspendiranog Milana Badelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije