Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Luis Enrique se vratio za kormilo španjolske reprezentacije

Luis Enrique
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.11.2019.
u 15:36

Enrique je napustio izborničko mjesto u ožujku nakon što mu se teško razboljela kćer koja je kasnije preminula

Španjolski nogometni stručnjak Luis Enrique (49) vraća se za kormilo Furije, rekao je u utorak na izvanrednoj konferenciji za medije predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales.

Enrique je napustio izborničko mjesto u ožujku nakon što mu se teško razboljela kćer koja je kasnije preminula.

Luis Enrique
1/6

Njegovo mjesto preuzeo je dotadašnji pomoćnik Roberto Moreno (42) koji je tri mjeseca kasnije bio potvrđen za novog izbornika i koji se nadao kako će voditi španjolsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu iduće ljeto.

Španjolska je u ponedjeljak navečer u Madridu pobijedila Rumunjsku s 5-0, a tri dana ranije i Maltu sa 7-0. Time je potvrdila prvo mjesto u skupini u kojoj su bile i Švedska te Norveška.

Moreno nakon susreta s Rumunjskom nije izašao na konferenciju za novinare, a glasnogovornik je rekao "da nije u stanju pričati". Igrači također nisu davali izjave.

Moreno je po preuzimanju dužnosti bio rekao da se u svakom trenutku "spreman maknuti u stranu" odluči li se Enrique vratiti.

Pod njegovim vodstvom je u petak protiv Malte debitirao Dani Olmo, 21-godišnji ofenzivni nogometaš zagrebačkog Dinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije