Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Luis Enrique pozvao Olma na trening, Barcelona krenula po dinamovca

Dani Olmo
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
14.11.2018.
u 10:23

Katalonci imaju ozbiljnu namjeru vratiti 20-godišnjeg Danija, jer će večeras u Logroñu imati svoje promatrače

Hrvatska nogometna reprezentacija u dvoboju Lige nacija u četvrtak u Maksimiru (20.45 sati) igrati protiv Španjolske.

Furija se priprema za susret s vatrenima, a izbornik Luis Enrique je na trening pozvao sedmoricu igrača reprezentacije do 21 godine, a među njima je bio i Dani Olmo. Sedmorica španjolskih nada trenirala je s najboljom selekcijom uoči utakmice s Hrvatskom. 

Dani Olmo
1/7

I dok će Olmo večeras s mladom španjolskom reprezentacijom igrati prijateljski susret s vršnjacima iz Danske, ponovno se zakotrljala priča kako Barcelona želi vratiti trenutačno jednog od najboljih Dinamovih igrača, piše portal Sport

Katalonci imaju ozbiljnu namjeru vratiti 20-godišnjeg Danija, jer će večeras u Logroñu imati svoje promatrače. Olmo će vjerojatno biti u početnoj postavi Luisa de la Fuentea. 

Dani Olmo bio je u Barceloni od 9 do 16 godine kada je prešao u Dinamo i danas je jedan od ključnih igrača Bjeličine momčadi.

Zanimanje za mladog Španjolca pokazali su Manchester United, Liverpool i Borussia Dortmund. Dinamo je dobio ponude do 20 milijuna eura, ali u Maksimiru ne žele ni razmišljati o cijeni manjoj od 25 milijuna eura.

>> Pogledajte video: vatreni na prijamu kod predsjedice

Komentara 16

LJ
ljutko
10:50 14.11.2018.

Opet je taj Mamić "kriv" što je dečka iz Barcelone doveo u Dinamo i svi će zaraditi grdnu lovu:)

Avatar utunelu
utunelu
11:45 14.11.2018.

dani je super decko upoznao sam ga ..medutim bojim se da od Barce nista..

AV
adri.velcic
18:22 14.11.2018.

Nece on otici iz Dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije