Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE McGregor

Ludnica nakon pobjede Nurmagomedova, scene podsjetile na doček vatrenih!

Doček
Foto: Printscreen
08.09.2019.
u 10:32

Navijači su meč gledali u jednom kinu u Mahačkali, a nakon pobjede izašli na ulice.

Khabib Nurmagomedov sinoć je prekidom u trećoj rundi svladao Dustina Poiriera na UFC 242 u Abu Dhabiju.

Bila je to uzbudljiva borba za ujedinjenje pojasa lake kategorije i sjajan nastup Nurmagomedova koji je "gušenjem" svladao protivnika.

A nakon meča krenula je ludnica u Dagestanu. Navijači su meč gledali u jednom kinu u Mahačkali, a nakon pobjede izašli na ulice.

Iako je već bilo kasno, na ulicama je bilo mnoštvo auta koji su trubili u čast svojeg prvaka. Slične scene vidjeli smo i u Hrvatskoj nakon što su vatreni osvojili drugo mjesto na SP-u u Rusiji.

A ubrzo se javio i Conor McGregor koji je 2018. izgubio od Nurmagomedova.

- Rezervirajte moj uzvrat u Moskvi - poručio je McGregor.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:02 08.09.2019.

Nurmagomedov je hrvačkim tehnikama u parteru od prve runde vršio ogroman pritisak na svog suparnika. Bilo je pitanje samo vremena kada će doći do gušenja. Vrlo je okretno vodio cijelu borbu u kojoj je dominirao, protivnik nije niti u jednomm trenutku ugrozio pobjedu Nurmagomedova.

MA
Marcos2
12:10 08.09.2019.

Ove novine šaka jada.

ME
Metuzalem
10:53 08.09.2019.

Ma kakva usporedba kad ce VL. prestat omalovazavat uspjehe Hrvatskoj zvjezda usporedit ih sa sakom taksista sto trube kroz grad je van svake pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije