Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ DVA KOLA

Luda završnica HNL-a: Evo što se treba dogoditi da Rijeka otme Dinamu naslov

Dinamo
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/12
09.05.2018.
u 08:37

Bude li broj bodova isti, modri će biti prvaci jer su bolji od Rijeke zbog više golova u gostima i Hajduka.

Dinamo jučer nije iskoristio prvu meč-loptu za osvajanje naslova prvaka nakon što je drugi put u povijesti izgubio od Lokomotive (3:1). No modri su i dalje vrlo blizu trofeja jer im u posljednja dva kola trebaju dva boda iz utakmica s Rudešom i Interom.

Dinamo trenutačno ima 70 bodova, Rijeka je skupila 66, a Hajduk 62 uz utakmicu manje. Bude li broj bodova isti, modri će biti prvaci jer su bolji od Rijeke zbog više golova u gostima i Hajduka. Zanimljivo je i da je Dinamo prošle sezone kao drugoplasirana momčad osvojio 86 bodova, više no što će skupiti ove godine kao vjerojatni prvak.

Rijeka tako za obranu naslova prvaka mora slaviti u iduće dvije utakmice, a Dinamo protiv Rudeša i Intera ne smije osvojiti više od boda.

Dinamo
1/11

No Dinamo igra jako loše, jučer je momčad Nikole Jurčevića izgledala kao razbijena vojska.

– Složili smo se kako ćemo stisnuti glave, razmontirati Rudeša i osvojiti taj naslov. A ako to ne napravimo, onda smo izdajice i lažemo jedan drugome u oči – najavio je kapetan Arijan Ademi.

34. kolo
Lokomotiva – Dinamo 3:1
Rijeka – Inter 5:1
Istra – Hajduk, danas u 18 h

35. kolo
Rudeš – Dinamo
Cibalia – Rijeka
Hajduk – Osijek

36. kolo
Dinamo – Inter
Rijeka – Hajduk

Poredak:
Dinamo 70
Rijeka 66
Hajduk 62

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar rubinet
rubinet
10:27 09.05.2018.

Dinamo će biti prvak....no očito je ..igraju slab nogomet....a Rijeka i Hajduk su još lošiji....

SM
san.martino
13:22 09.05.2018.

Navijac sam Hajduka od kolina ali ovo je uzas,sramota!!!!!!! Maknite vise te degenerike iz Hajduka! Klub sa takvom povijescu sa tolikom armijom navijaca da padne na ovako niske grane!? Po kvaliteti igraca smo tek peti u ligi! Odlazite vi jebivjetri iz Nas Hajduk,zanima vas samo provizija od transfera! Prokleti bili,unistili ste svetinju!!!

B2
bokida 2
09:28 09.05.2018.

Dinamo nema momčad. Većina igrača je prosjek za HNL. Ako se nešto hoće napraviti, klub treba privatizirati te dovesti nove igrače. Ovako će pasti u prosječnost kojom bi vladala ulica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije