Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprostio se Luca Toni

Legendarni talijanski napadač zabio je 304. i posljednji gol u profesionalnoj karijeri

Luca Toni
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
09.05.2016.
u 12:18

- Svaki gol koji sam postigao u svojoj karijeri mi je lijep. Možda je večerašnji najljepši jer sam s njim okončao karijeru i u njega sam ugradio dosta emocija

Sa svojih 38 godina profesionalnu karijeru završio je legendarni Luca Toni. Njegova posljednjeplasirana Verona sinoć je na Bentegodiju ugostila Juventus i pobijedila 2:1. U 43. minuti  igre  dosuđen je jedanaesterac za Žuto-plave, a Toni je panenkom postigao 304. gol u karijeri. 

- Riskantan jedanaesterac, ali da biste napravili lijepe stvari, morate riskirati. Srećom, pogodio sam, rekao je Toni i dodao:

- Svaki gol koji sam postigao u svojoj karijeri mi je lijep. Možda je večerašnji najljepši jer sam s njim okončao karijeru i u njega sam ugradio dosta emocija, istaknuo je.

Drugi gol za Veronu postigao je Viviani u 55. minuti, dok je Dybala jedanaestercem u sudačkoj nadoknadi smanjio zaostatak na konačnih 2:1.

Iako Verona posljednju utkmicu igra 15. svibnja u Palermu, Toni je svoju 22-godišnju karijeru odlučio završiti na domaćem terenu. U bogatoj karijeri igrao je za velik broj momčadi, 2003. proslavio se u Palermu, nakon toga bio je u redovima Fiorentine, Bayerna, Rome, Genoue, Juventusa, a posljednje tri sezone proveo je u Veroni.

>> Juventusov peti poraz ove sezone, Napoli ponovno drugi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije