Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva majstorija!

Löw: Kako obraniti Vardyjev gol? Pa to je nemoguće!

Njemačka - Engleska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.03.2016.
u 09:16

- Smatram da je Engleska zaslužila pobjedu, bila je bolja, igrala je dinamično i agresivno , a mi zbog toga niti u jednom trenutku nismo kontrolirali susret

Engleska je sinoć u fantastičnoj utakmici pobijedila Njemačku, aktualnog svjetskog prvaka, s 3:2. Nijemci su u Berlinu vodili 2:0, ali uslijedio je sjajan preokret gostiju.

- Smatram da je Engleska zaslužila pobjedu, bila je bolja, igrala je dinamično i agresivno , a mi zbog toga niti u jednom trenutku nismo kontrolirali susret, rekao je izbornik Njemačke Joachim Löw.

Posebno ga se dojmio pogodak Vardyja, koji je majstorski zabio petom.

- Kako obraniti takav pogodak? Pa to je gotovo nemoguće. U nastavku susreta nismo dobro reagirali, otvorilo se dosta rupa u našoj obrani, što su Englezi iskoristili. No, moramo priznati da su Englezi zaigrali brže, a mi se nismo snašli, zaključio je izbornik Njemačke.

>>Engleska velikim preokretom srušila Njemačku u Berlinu

>>Prosinečki izgubio sa Azerbajdžanom, Poljska potopila Finsku

Komentara 7

BA
balic
10:10 27.03.2016.

igrali su ko i mi, u prvom poluvremenu ok drugo se raspali..Jedina razlika je da se oni ne busaju nego vide gdje su losi,.nes ti nasih znalaca sa foruma sve, pljuvac do pljuvaca.

JH
jura10net.hr@gmail.com
09:33 27.03.2016.

Deutschland je jaka turnirska momčad. Pobjednicki karakter pokazuje i trpi kad se 7 tekmie igraju svaka 4 dana. To rijetke ekipe mogu.

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
19:10 27.03.2016.

Löv korektan,precizan ,objektivan i odlican trener koji uci uvijek na pogreskama .Pravi Profi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije