Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU OPROSTIO

Lovren priznao: Udario sam Ramosa iako me Modrić pokušao spriječiti

Luka Modrić i Dejan Lovren
Marko Lukunić/Pixsell
11.02.2021.
u 21:47

- Jesam li namjerno udario Ramosa zbog Salaha? Lako Moguće. Luka Modrić je cijelo vrijeme pokušavao smanjiti napetosti između mene i Ramosa. Ipak, namjerno sam ga udario i samo sam mu rekao da smo izjednačeni - rekao je Lovren

Bivši branič Liverpoola, a danas Zenita, Dejan Lovren, priznao je da je namjerno udario Sergija Ramosa u susretu Hrvatske i Španjolske (3:2) u Zagrebu 2018. godine u Ligi nacija.

Lovren smatra da je Ramos namjerno ozlijedio Salaha u finalu Lige prvaka 2018. Salah je tada morao izaći u 31. minuti što je bio veliki udarac za redse.

- Mislim da je Ramos namjerno ozlijedio mog prijatelja i boli je vrijeme da plati. Real je nakon njegova izlaska počeo dominirati - rekao je Lovren o finalu koje je Real dobio s 3:1.

Lovren je Ramosu odlučio vratiti kada je Hrvatska igrala sa Španjolskom.

- Jesam li namjerno udario Ramosa zbog Salaha? Lako Moguće. Luka Modrić je cijelo vrijeme pokušavao smanjiti napetosti između mene i Ramosa. Ipak, namjerno sam ga udario i samo sam mu rekao da smo izjednačeni - rekao je Lovren pa zaključio:

- Cijenim Ramosa kao igrača i ono što čini za momčad. Osvojio je puno naslova. No, njegovo ponašanje nekad mi se ne sviđa i smeta igračima - rekao je Lovren.

Podsjećamo, Lovren je nakon pobjede nad Španjolskom snimio video u kojem je Ramosu poručio:

- 3:2, pa ti pričaj majstore, na konferenciji majstore. To su pi..e obične.

Tada su o sukobu Lovrena i Ramosa pisali brojni svjetski mediji koji su uglavnom stali na stranu Španjolca i osudili ponašanje vatrenog.

>> Pogledajte što je prvi čovjek hrvatskog skijanja otkrio Ivanu Šariću

Ključne riječi

Komentara 6

MA
MarasG
05:57 12.02.2021.

Lovren je jedan od rijetkih koji su se usudili Ramosu uzvratiti udarac i to sto je tako ucinio smatram potpuno opravdanim.Cak sta mislim da smatram da je ramos dobro i prosao,trebalo ga je brutalnije srediti.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:58 11.02.2021.

bosanac se osvetio Spanjolcu jer je faulirao muslimana?

ST
Stipan
22:36 11.02.2021.

Što drugo očekivati od bosanca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije