Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dejan Lovren o krizi u Lyonu

Lovren: Prijetnji i napada na igrače nije bilo

'Sporting players, Saleiro (R) fights for the ball with Olympique Lyon,  Lovren (L),  during their football game as part of the presentation for the 2010/2011 season, held at Alvalade Stadium in Lisbo
'LUIS GODINHO'
28.09.2010.
u 11:07

Još nikad Lyon nije tako loše startao u prvenstvu, no vjerujem da ćemo uskoro izaći iz krize, kaže Lovren.

Ni u francuskom prvaku Lyonu rujan neće pamtiti po dobrome. Nakon subotnjeg domaćeg poraza (0:1) od St. Etiennea, najžešći su navijači čak ostali nekoliko sati poslije utakmice na tribini, zahtijevajući ostavku trenera Claudea Puela. No, smirio ih je predsjednik Jean-Michel Aulas, koji je razgovarao s "ultrasima" te zatražio strpljenje i potporu.

– To je i dobio – rekao nam je naš reprezentativac u Lyonu Dejan Lovren te nastavio:

Imamo potporu navijača

– Navijači imaju pravo, shvaćam njihovu ogorčenost. Lyon još nikad nije tako loše startao u prvenstvu, no vjerujem da ćemo uskoro izići iz krize. Trebaju nam se složiti neke kockice, nadam se da će nam se malo i sreća osmjehnuti.

Je li bilo radikalnih navijačkih poteza, prijetnji ili napada na igrače?

– Ni slučajno! I navijači i mi želimo isto, da Lyon bude jak i da pobjeđuje. Razgovaramo s navijačima, daju nam potporu, a, ponavljam, logično je da su razočarani i ogorčeni. Baš kao i mi u svlačionici.

Možete li možda usporediti trenutačnu situaciju u Lyonu s nekim trenucima u Dinamu?

– Ne mogu, jer s Dinamom nisam nikad bio u takvoj situaciji! Iz Dinama pamtim samo prva mjesta.

U srijedu, u 2. kolu skupine B Lige prvaka, gostujete u Tel Avivu kod Hapoela. Dobro ste startali domaćom pobjedom protiv Schalkea (1:0), imate li dovoljno samopouzdanja uoči Tel Aviva nakon loših prvenstvenih rezultata?

– Možda ću vas iznenaditi, ali u svlačionici je ozračje vrlo dobro. Pobjeda protiv Hapoela donijela bi nam mir, bila bi to i odskočna daska za prvenstvene okršaje.

Bliži se i reprezentativni okršaj s Izraelom...

Izraelske pobjede za mir

– Nakon remija s Grcima u Zagrebu, pobjeda protiv Izraela nameće se kao imperativ, jer bismo inače bili u gadnom položaju! Vjerujem u pobjedu, uopće ne razmišljam o drukčijem ishodu. Iako znam da nas očekuje teška utakmica, bez ta tri boda ne smijemo se vratiti doma!

Dakle, dvije izraelske pobjede donose jesenski mir?

– Bilo bi to odlično, daj Bože da bude tako!

Komentara 3

Avatar Castro
Castro
13:29 28.09.2010.

Kada pricamo o Lovrenu uvijek cujem isto \" nije to igrac za veliki klub i za tu lovu \"........ Mozda i nije ali ipak igra u velikom klubu i ima fina primanja uz jos vec transfer. Ja osobno mislim da je on dobar igrac cije vrijeme tek dolazi. To sto je u Lyonu , to je samo plus za njegov razvoj, bice nam on jos jako potreban u repki , nemamo bas puno alternativa otraga. Zelim mu puno srece , uz rad i ozbiljan pristup ima sve sanse.

OB
-obrisani-
14:01 28.09.2010.

Lovren: Prijetnji i napada na igrače nije bilo jer ipak je to EU savez i Francuska a ne naš balkanski zavičaj..

FC
fcod
14:17 28.09.2010.

Točno sam znao što će Janez napisati čim sam pročitao naslov članka. Mikro mozak, kako bi on rekao - hendikepiran, vać je dosadno predvidljiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije