Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao protiv "svojih"

Lovren: Početak je sezone, sigurno ćemo izgledati bolje

Dejan Lovren
PA/Pixsell
17.08.2014.
u 18:14

- S igračima koje smo doveli idemo dalje. Istina da nema Luisa Suareza, koji je odličan igrač i koji nedostaje, ali smo pokazali danas da možemo pobjeđivati, zabijati, ali i braniti dobro

Dejan Lovren debitirao je za Liverpool u Premiershipu, a sudbina je htjela da to bude protiv njegovog bivšeg kluba Southamptona. 'Redsi' su slavili 2:1 uz puno muke. Hrvatski reprezentativac u prvom poluvremenu odigrao je odlično, međutim u nastavku se malo izgubio, pa su se na Twitteru i pojavili komentari da nije Liverpool možda kupio Lovrena iz Lyona, piše Goal.com.

"Bila je ovo teška utakmica za nas, ne baš lijepa igra, ali tri boda su tri boda. Veselim se sljedećem izazovu, utakmici s Manchester Cityjem. Ova pobjeda podignula nam je samopouzdanje." 

"Početak je sezone, treba nam vremena. U sljedećim utakmicama sigurno ćemo izgledati bolje.

"Southampton? Bilo mi je čudno igrati protiv bivše momčadi, ali trudio sam se koncentrirati na svoju igru."

Pobjedu je 'redsima' donio Daniel Sturridge, od kojeg se očekuje da ove sezone bude ono što je Luis Suarez bio prošle sezone, najbolji igrač.

"Na meni je pritisak da zabijam golove. Suarez je prošle godine zabio 30 golova. Za mene i suigrače je važno da iskočimo, a Raheem je danas pokazao da može zabiti. Drago mi je zbog njega. On napreduje iz dana u dan."

Sturridge se nada da Liverpool ove sezone opet može napraviti velike stvari.

"Naravno da mislim. S igračima koje smo doveli idemo dalje. Istina da nema Luisa Suareza, koji je odličan igrač i koji nedostaje, ali smo pokazali danas da možemo pobjeđivati, zabijati, ali i braniti dobro. S Raheemom i ostalima nadam se odličnoj sezoni", rekao je junak Liverpoola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije