Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni transferi

Lovren odigrao zadnju utakmicu za Liverpool? Englezi otkrili s kim pregovara!

Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: DPA/Pixsell
1/4
01.07.2019.
u 17:53

Boban je navodno kontaktirao i Luku Modrića, međutim čini se da od toga neće biti ništa

Nije čudno što razni svjetski mediji vežu hrvatske reprezentativce uz AC Milan otkako je Zvonimir Boban preuzeo visoku funkciju u slavnom talijanskom klubu. 

Tuttosport je je još u ponedjeljak ujutro izvijestio da je Luka Modrić velika Bobanova želja, a sada se oglasio i Daily Mail, čiji novinar tvrdi da su predstavnici Dejana Lovrena sletjeli u Milano!

Pregovore će, ističe, u ime Liverpoolova braniča voditi Predrag Mijatović, koji će za stol s čelnicima AC Milana sjesti kao predstavnik menadžera Vlade Lemića.

I dok je Modrić navodno Bobanu već kazao da ne misli napuštati Real, dolazak Lovrena čini se daleko izvjesnijim budući da je branič pao u drugi plan u momčadi Jürgena Kloppa.

Pitanja je mnogo, a najprije valja pričekati hoće li klubovi pronaći zajednički jezik vezan uz odštetu. Aktualni prvak Europe, naime, želi na Lovrenovom transferu zaraditi između 25 i 30 milijuna funti.

Komentara 4

JE
Jeronim1999
22:39 01.07.2019.

Ne blendaj!

LA
lajh1985
00:47 02.07.2019.

Meni je cudno da je jos i bio ovu sezunu to s obzirom da je mu je prosla bila losa i po njegovu krilu su ga stalno prolazili

BL
Blender
22:18 01.07.2019.

Nije mi jasno da takav covijek igra za takav klub, ne razumijem nista vise. Lovren je spor, prede ga tko hoce i jos bi oni 20-30 milja za njega. Da se mene pita ni u Zecretju nebi igral, ima mladih i daleko boljih od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije