Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPISIVANJE

Lovren objavio prepisku sa suigračem: Ma daj, prestani! Nemoj biti ljubomoran...

Lovren Modrić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
17.09.2019.
u 14:10

Sram te bilo...Bilo je 16 stupnjeva vani - dodao je dobro raspoloženi Lovren koji je ipak poručio Salahu da će objaviti fotografiju

Dejan Lovren i Mo Salah osim što su suigrači u Liverpoolu, svojim odnosom pokazuju da u profesionalnom svijetu postoje prava prijateljstva. 

Lovren često objavljuje fotografije sa sjajnim Egipćaninom, a ovaj put objavio je njihovo dopisivanje na WhatsAppu gdje se dečki očigledno sjajno zabavljaju. 

Lovren je pokazao dio poruka u kojem mu Salah šalje svoju fotografiju bez majice, a naš branič mu uzvraća kako je namjerno stisnuo mišiće jer je znao da ga fotograf snima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag a friend who still thinks summer is not over yet! @mosalah

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

"Sram te bilo...Bilo je 16 stupnjeva vani. ", dodao je dobro raspoloženi Lovren koji je ipak poručio Salahu da će objaviti fotografiju. 

Salah mu nije 'ostao dužan': 

- Ma prestani. Smiri se. Nema razloga da budeš ljubomoran - kroz šalu mu je odgovorio Salah. 

>>> Pogledajte što Olmo kaže uoči Atalante

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:58 18.09.2019.

Pederluk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije