Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO NE BARCA!

Lovren: Nek' sad dođe i Real da ponovimo prošlu sezonu

\'Lyon\'s Croatian defender Dejan Lovren (L) hits the ball next to Schalke\'s Dutch striker Klaas-Jan Huntelaar during their UEFA Champions League Group B football match Schalke 04 (Germany) against O
AFP
09.12.2010.
u 14:15

- Kada su me novinari dočekati na "nož", shvatio sam da ću za njih uvijek biti stranac i više se ne želim njima zamarati – kaže Dejan

Naš reprezentativac Dejan Lovren nije bio u sastavu Lyona u zadnjoj utakmici u skupini B Lige prvaka protiv Hapoela (2:2), remi je odgledao s klupe...

– Sve je u redu, nisam ozlijeđen, niti je trener Claude Puel nezadovoljan mojom formom. Prije utakmice rekao mi je da će me čuvati jer imam dva žuta kartona, da sam dobio treći, ne bih mogao igrati u prvoj utakmici osmine finala – rekao nam je Lovren koji će utakmicu dobro pamtiti:

Zahavijeve škarice

– Kakav nam je gol zabio Zahavi! Takve "škarice" nikad u životu nisam vidio, svi su na stadionu ustali i zapljeskali...

Ove jeseni Lyon strahovito oscilira. Zašto?

– Ne znam, teško je to objasniti. Sigurno je da moramo i možemo bolje. Na treninzima sve to izgleda izvrsno, ali dogode nam se utakmice poput ove. Kad očekujemo da ćemo ući u pravi, pozitivan niz, baš tada dođe kiks i povratak na početak. Stvaramo mnogo šansi, ali slaba nam je realizacija.

Hoće li klub kupiti nekog napadača?

– Ne znam, no pravo pojačanje uvijek dobro dođe...

Jeste li još u "ratu" s francuskim novinarima? Malo je koji naš nogometaš tako loše medijski prihvaćen kao vi u Lyonu?

– Nakon utakmice u Gelsenkirchenu, rekao sam im što mislim o njima i njihovu pisanju i više ne komuniciram s predstavnicima pisanih medija. Doista je bilo teško probaviti sve ono što su napisali o meni. Nisam očekivao da će me baš tako dočekati na "nož", no shvatio sam da ću za njih uvijek ostati stranac i više se ne želim zamarati medijima, važno je da su u klubu zadovoljni mojim igrama i ponašanjem. Nisam jedini koji ima problema s medijima zato što je stranac.

Žali što nisu prvi u skupini

Kojeg biste suparnika željeli u osmini finala? Izbor je zanimljiv: Barcelona, Real, Bayern, Chelsea, Manchester United, Tottenham...

– Ajoooj! Sad mi je još više žao što nismo bili prvi u skupini. No, treba stisnuti zube, kao lani protiv Reala, kad su nas svi otpisali, a prošli smo. Nek' opet bude Real i nek' se sve ponovi (u Lyonu je bilo 1:0 za Francuze, u Madridu 1:1, op. a.)! Samo da ne dobijemo Barcelonu – kaže Lovren.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:58 10.12.2010.

Lovren: Nek\' sad dođe i Real pa da dobijemo Europsku lekciju i porciju jer navikao sam se ja toga u NK Dinamo in igranje za kockaste..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije