Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA OSMOM MJESTU

Lovren među najboljim pojačanjima ove sezone

Dejan Lovren
Reuters (Ilustracija)
28.03.2014.
u 14:48

Najbolji posao sezone napravio je Manchester City dovođenjem Brazilca Fernandinha iz Šahtara.

Prelazak Dejana Lovrena iz Lyona u Southampton je među deset najboljih transfera u Premierligi ove sezone. Izbor je napravio Fox Sports, a hrvatski je reprezentativac na osmom mjestu.

"Southamptonova sezona se već sada može nazvati uspješnom, a transfer Lovrena od 10 milijuna eura se čini kao dobro uložen novac. I dok nekim braničima treba vremena da se priviknu na Premiership, visoki Hrvat se odmah dobro snašao", objašnjava Fox Sports.

Najbolji posao sezone napravio je Manchester City dovođenjem Brazilca Fernandinha iz Šahtara. Slijedi prelazak Romelua Lukaku u Everton, dok je na trećem mjestu transfer Loica Remyja u Newcastle.

>> Englezi tvrde: Manchester će ponuditi 17 milijuna eura za Lovrena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije