Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurgen Klopp:

Lovren je spreman. Sarri je čudo od trenera

Klopp Lovren
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
26.09.2018.
u 13:41

Liverpool u srijedu u Carabao kupu dočekuje Chelsea. Dobra vijest je ta da trener redsa Jurgen Klopp najavljuje brzi povratak Lovrena na teren

Ma nije Ronaldo razočaran što nije dobio priznanje najboljeg na svijetu pa zato nije došao na dodjelu u London kako sumnja cijeli svijet...

Bit će da je njemu toliko lijepo u Torinu da se ne želi maknuti iz njega... A i čekaju ga nove utakmice, novi rekordi pa možda i borba za neku novu nagradu sljedeće sezone.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Ima priliku već u srijedu (21 sat) protiv Bologne. On i Mario Mandžukić pokušat će podebljati svoju golgetersku statistiku, a sličnu misiju imaju i ostali hrvatski prvotimci u Serie A.

Badeljov Lazio gostuje kod Udinesea (19 sati), Pašalić s Atalantom dočekuje Torino (21 sat). Filip Bradarić, Darijo Srna i Marko Pajač u dresu Cagliarija igraju protiv Sampdorije (21 sat), dok Roma dočekuje Frosinone, a Napoli Parmu (sve 21 sat).

Test za PSG

U njemačkoj Bundesligi Ante Rebić će se boriti za minute u Eintrachtu koji gostuje kod Borussije Mönchengladbach (20.30 sati), dok Tin Jedvaj s Leverkusenom igra kod Düsseldorfa (18.30).

U francuskoj veliki, moćni PSG od 21 sat dočekuje Reims. Bit će to prilika da se vidi kako diše momčad nakon što je trener Tuchel “poludio” i psovao na jednoj od presica zbog navodne svađe oko politike transfera sa sportskim direktorom kluba Anterom Henriqueom...

Osim pariških bogataša Marseille igra protiv Strasbourga, Bordeaux protiv Lillea, Dijon protiv Lyona...

Klopp je Sarrijev fan

Liverpool u srijedu u Carabao kupu dočekuje Chelsea. Dobra vijest je ta da trener redsa Jurgen Klopp najavljuje brzi povratak Lovrena na teren. Naš branič nije igrao još od Svjetskog prvenstva, a iako se oporavak predviđao za kraj listopada, Klopp tvrdi drukčije.

>> Pogledajte dojmove novinara Večernjeg lista koji je bio na dodjeli nagrade Luki Modriću


– Dejan izgleda jako dobro. Sada trenira potpuno normalno, imao je četiri prava treninga. Izgleda spremno – rekao je Klopp koji s redsima protiv londonskih plavih igra već u subotu kada će se boriti za prvenstvene bodove.

A uz sve nahvalio je Chelseajeva trenera Maurizija Sarrija.


– Sarri je u Chelseaju napravio najveću promjenu koju sam vidio u tako malo vremena. Vau. Potpuno drukčiji stil igre. Kakav je to trener! Njegov sam fan još otkako sam vidio kako je njegov Napoli igrao. Nevjerojatan nogomet. A ovo što je napravio s Chelseajem u predsezoni je nevjerojatno – zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije