Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKA META

Lovren javno ismijao Sosu, ali mu se to vratilo: Neće mu se svidjeti zločesti komentari

World Cup Qualifiers Europe - Group H - Croatia v Cyprus
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.05.2021.
u 07:43

Brojni su komentatori podsjetili na neslavne trenutke iz prošlosti hrvatskog reprezentativca.

Dejan Lovren odlučio je na službenom Instagramu Hrvatskog nogometnog saveza "spustiti" Borni Sosi zbog činjenice da je obrisao na svom profilu fotografije u dresu Hrvatske, ali obilo mu se o glavu...

Naime, brojni su komentatori podsjetili na neslavne trenutke iz prošlosti hrvatskog reprezentativca, ponajprije vezane uz sudski proces protiv Zdravka Mamića.

"Instagram mora nešto smisliti kako vratiti stare izbrisane slike na isto mjesto gdje su i bile", komentirao je Dejan Lovren i onda je uslijedila lavina:

"Lako za slike, ali kako vratit sjećanje? Zašto si licemjeran?"

No ima i pozitivnih komentara u kojima se daje podrška Lovrenu zbog hrabrosti da napiše javno ono što mnogi misle.

 

 

 

Kako god, Borna Sosa se ispričao i spreman je zaigrati za reprezentaciju, čak je i vratio fotografije u hrvatskom dresu. Ali, na Europsko prvenstvo mogao bi samo čudom i upitno je hoće li mu poziv nakon svega ikad stići. Iako, navijači i izbornik Zlatko Dalić spremni su mu pružiti drugu priliku...

Ključne riječi

Komentara 59

Avatar ..SHEDOW..
..SHEDOW..
10:30 14.05.2021.

Dovoljno se je sjetiti fotografije Šime Vrsaljka iz Rusije kako leži nasred terena na Hrvatskoj zastavi sa blaženim izrazom lica, punog ljubavi, kao da je na majčinim prsima, to je primjer koji ježi dlake na tijelu i tjera suze od ponosa a Sosa je sve suprotno, tim više što je odmah drugi dan kad je saznao da nemože za švabe igrat počeo svoju "Pokajničku", retoriku, da su ga mogle švabe registrirat, mislite li da bi i sekunde žalio? Dakle lažno kajanje i isprike.

Avatar Dokman
Dokman
08:44 14.05.2021.

Podrška Lovrenu, a Sosa osim sebi mora biti poruka i svima drugima. Krv nije voda, a ako jest nekome, hvala i doviđenja. Takvi mogu donijeti samo nered u svlačionicu.

KA
Kakodane
10:00 14.05.2021.

Nakon potresa na Banovini, prva javna osoba koja je stavila svoj hotel na raspolaganje unesrećenima, bio je Dejan Lovren. To dovoljno govori o njemu kao čovjeku. Kao nogometaš igrao je za Liverpool, drugi na svijetu sa reprezentacijom. Ostalo je bolesnana ljubomora onih koji kažu: "Dabogda sve izgubili".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije