Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Lovren ide put Italije?!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
17.03.2020.
u 09:27

Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine, a ove je sezone za klub s Anfielda odigrao 14 utakmica

Sve se više priča o tome kako Liverpool ne namjerava produljiti ugovor hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu. Naime, ugovor mu istječe na kraju sljedeće sezone, a talijanski mediji javljaju da uprava Lazija to namjerava iskoristiti i dovesti Lovrena već tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine, a ove je sezone za klub s Anfielda odigrao 14 utakmica. I ranije ga se povezivalo s nekoliko talijanskih klubova, ali nije napuštao Otok.

Sada talijanski portal Lalaziosiamo.it navodi da će se za Lovrena Lazio morati boriti s Tottenhamom, Milanom, Lyonom i Arsenalom koji su također zainteresirani.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:19 17.03.2020.

Sad si ga Dinamo može priuštiti bez problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije