Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi šok za City

Lovren zabio golčinu u trijumfu nezaustavljivog Liverpoola!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
26.12.2018.
u 17:57

Manchester City je pretrpio drugi uzastopni poraz te pao na treće mjesto

Liverpool i dalje nezaustavljivo grabi prema naslovu prvaka Engleske. Na Anfieldu je ostvario već šesnaestu pobjedu u 19. kola, a ovog je puta stradao Newcastle s 4:0.

Gostujući je klub golčinom u 11. minuti načeo hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, na 2:0 je u 48. postavio Mohamed Salah s bijele točke, na 3:0 je povisio Xherdan Shaqiri u 79., dok je za konačnih 4:0 zabio Firmino u 85. 

Lovren je s otprilike 13 metara rasparao mrežu vratara Dubravke nakon jedne kratko odbijene lopte gostujućeg braniča, a dvojbama je stigao kraj kada je sudac na samom početkom druge dionice procijenio da je Paul Dummett nepropisno zaustavio Egipćanina.

Dejan Lovren
1/8

Salah je bio siguran s bijele točke, a precizan sa samo pet metara je bio i Shaqiri nekon krasnog ubačaja Trent Alexander-Arnolda. U 85. je Salah upisao i asistenciju kada je iz kornera pronašao glavu brazilskog suigrača.

Navijače Liverpola je oduševila vijest i da je Manchester City poražen na gostovanju kod Leicestera s 2:1, čime je Guardiolina momčad upisala drugi uzastopni prvenstveni poraz.

City je zahvaljujući tome neuspjehu pao na treće mjesto, a smijenio ga je Tottenham, koji je na domaćem terenu razmontirao Bournemouth s 5:0. Londonska je momčad zadržala šest bodova manjka u odnosu na Liverpool, dok je aktualno prvak otišao na minus sedam.

Drugu pobjedu zaredom na klupi Manchester Uniteda je ostvario Ole Gunnar Solskjær svladavši očajni Huddersfield s 3:1, a uvjerljiv je bio i Everton. Na gostovanju je isprašio Burnley 5:1.

Redoslijed: Liverpool 51, Tottenham 45, Manchester City 44, Chelsea 37, Arsenal 37, Manchester United 32...

Komentara 17

DU
Deleted user
19:01 26.12.2018.

Kakvi refleksi i umijece! Sto bi tek radio da si stalno u spici! Zamalo i glavom zabio... Svaka cast majstore!

CR
CrniGaro
18:23 26.12.2018.

Bravo Lovren.

PR
prajdali100
18:59 26.12.2018.

Liverpool rastura, sve se konačno posložilo- sad ili nikad !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije