Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L'Equipe promijenio mišljenje

Lovren bio glavni igrač Lyonove obrane

\'Olympique Lyon\'s Michel Bastos (L) celebrates his second goal against Hapoel Tel Aviv during their Champions League Group B soccer match at Bloomfield stadium in Tel Aviv September 29, 2010. REUTER
Reuters
22.11.2010.
u 11:04

Lyon je u 14. kolu francuskog prvenstva na gostovanju pobijedio Lens s 3:1. Dnevnik L'Equipe ističe da je Dejan Lovren bio stub Lyonove obrane

Hrvatski je reprezentativac vrlo dobro odradio obrambene zadatke te dobio ocjenu 6, dok je Lensov vratar Vedran Runje dobio 5. Prevagu kod gostiju donio je Gourcuff koji je početkom drugog poluvremena zamijenio Pjanića.

Iako su krenuli slabo ove sezone Lyonov zaostatak za onima najboljima uopće nije velik. Nakon pobjede u Lensu imaju samo dva boda manje od vodećeg dvojca Lillea i Montpelliera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije