Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN PETRIĆ

Lovimo naslov, ali mogli bismo ostati i bez ičega

07.03.2009.
u 09:09

Sve pogotke u Kupu Uefe, osim dva, postigli su Mladen Petrić i Ivica Olić, u Njemačkom kupu otišli su još korak dalje, sa dva Petrićeva pogotka HSV je svladao Wehen i danas će doznati s kim igra u sljedećem krugu.

– Nikako ne bih htio Werder u Bremenu – kaže Petrić i dodaje:
– Ni Mainz nije nimalo dobar izbor, iako je drugoligaš. Gledao sam ga i ne bi baš bio dobar suparnik.

HSV se i dalje bori za vrh tablice, no domaći poraz od Wolfsburga nije baš trasirao put prema ostvarenju te želje.

– Niti jednu utakmicu do te nismo kod kuće izgubili i nije nam baš ugodno. Josip Šimunić i Hertha sad su lovina, vjerujemo da ćemo ih prestići. Naslova prvaka nismo se odrekli. Ali, stalno sve u klubu upozoravam da se ne smijemo usredotočiti samo na taj cilj. Želimo najviše, ali strah me da ne ostanemo bez svega, gužva je na vrhu i s nekoliko loših rezultata možemo pasti i na kraju završiti i šesti. Zato stalno upozoravam na oprez.

Mladen je izdržao kaznu u Bundesligi, dvije utakmice nije igrao, prije toga je zbog kazne pauzirao Ivica Olić. Sad će napokon igrati zajedno.

– Konačno je sve to iza nas – pričao je Petrić na mobitel i brzo morao završiti razgovor jer se ispred njega pojavio policijski automobil.

U kupu Olić nije igrao.
– Valjda sam i ja zaslužio malo odmora. K tome, malo me zaboljela zadnja loža, pa je odlučeno da propustim kup-susret – dodao je Olić.

Petrić i Olić sjajan su napadački dvojac HSV-a koji se na ljeto rastaje. Olić odlazi u Bayern, ali nitko ne može jamčiti ni da će Petrić ostati. Iako, kad je već Borussia iz Dortmunda pustila takvog napadača i strijelca, teško je očekivati da će istu pogrešku napraviti i hamburški klub.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije