Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFIT
Povratak na članak

Lova do krova: Evo koliko je SP donio novca Rusiji

Ukupan utjecaj SP-a na BDP procjenjuje se na 952 milijarde rubalja, što je 1,1 posto godišnjega BDP-a, kaže se u studiji.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
10:37 18.10.2018.

a sad da čujemo one koji su se smijali rusima radi stadiona u ekaterinburgu, ono čudo metalna konstrukcija zabijena u stadion... sad je već demontirana, stadion je okrugli, manji, jeftiniji za održavanje. nikakve rastrošnosti nepotrebne nije bilo. za razliku od nas, koji smo za bezvezno prvenstvo u rukometu gradili velebne dvorane sa 2-5 puta više mjesta nego je inače potrebno. sad svi kukaju radi troškova održavanja... dvorane zjape prazne, baca se javni novac da bi se osnovne i srednje škole natjeralo da svoja natjecanja održavaju u njima, da se svako malo u dvoranama nešto događa i to isključivo na teret poreznih obveznika. sjetite se što vam vaše škole rade, kud vaša djeca odlaze i na kakve predstave. kao i za gradske bazene, kinodvorane, da bi bile pune silimo djecu da organizirano odlaze na predstave i plivanje, što i nije loše, ali je tim bazenima i kinima to glavni izvor prihoda, a komercijalno su jadni i bijedni do bola. nekako nekima smeta slika rusije kao skromne, štedljive... unatoč optužbama o pronevjerama novca, ne.. ali znate li da su rusi u zatvor strpali dva milijunaša koji su izvodili dio poslova, zbog sumnji u pronevjeru..? kod nas još uvijek nisu nikog. a balić i dalje je cijenjena veličina, mada mu je za nastup na prvenstvu bilo plaćeno gadno. pogledajte onaj veliki semafor u areni, i svaki se put sjetite njega. jer taj semafor...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.