Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva suradnja

Van Gaal ostaje, ali dolazi i Mourinho

Louis van Gaal i Jose Mourinho
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
20.05.2016.
u 11:29

Izvršni dopredsjednik Uniteda smatra da Van Gaalovo iskustvo vrijedi sačuvati, ali zagovara promjenu na klupi. Nizozemcu će tako biti ponuđeno mjesto direktora nogometa, a Mourinhu trenra.

Louis van Gaal i Jose Mourinho zajedno bi mogli voditi Manchester United.

The Sun saznaje kako će Nizozemcu biti ponuđeno mjesto direktora nogometa i tako će trogodišnji ugovor odraditi do kraja. Izvršni dopredsjednik Uniteda, Ed Woodward, trudi se zadržati ga u klubu unatoč lošoj sezoni.

Woodward smatra da Van Gaalovo iskustvo vrijedi sačuvati, ali zagovara promjenu na klupi. Tu u igru dolazi Mourinho, koji je odbio sve ponude i čeka ponudu crvenih vragova.

Kako navodi Sun, on je na liniji s čelnicima Uniteda još otkako je u prosincu prošle godine dobio otkaz u Chelseaju.

 >> Van Gaal ostaje na Old Traffordu, Fenerbahče zove Mourinha

Komentara 1

DU
Deleted user
19:13 20.05.2016.

Biti će totalni raspašoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije