Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan uoči putovanja

Strašne vijesti iz Maksimira: Korona prodrla u Dinamo uoči utakmice sezone

Zagreb: Zagrijavanje uoči početka utakmice Dinamo i Feyenoord Rotterdam
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
27.10.2020.
u 13:46

Zaraženi igrač nije bio s ostatkom momčadi u Šibeniku

Dva dana uoči utakmice u Moskvi i gostovanja kod CSKA u drugome kolu Europske lige testovi su pokazali da je jedan od igrača Dinama zaražen koronavirusom.

Zbog zaštite osobnih podataka nije rečeno o kome je riječ, međutim zaraženi igrač nije bio s momčadi tijekom vikenda u Šibeniku, što je prava sreća jer se zaraza mogla proširiti dalje svlačionicom.

Podsjetimo, u Šibenik su otišli sljedeći igrači: Livaković, Hajrović, Leovac, Moharrami, Perić, Petković, Ivanušec, Burton, Oršić, Lauritsen, Jakić, Zagorac, Ademi, Majer, Stojanović, Kastrati, Franjić, Šutalo i Gvardiol.

Prva momčad Dinama i službena delegacija kluba u Moskvu će otputovati u srijedu, a u momčadi sigurno neće biti ni Izeta Hajrovića koji nije na popisu igrača za europske utakmice. 

U prvom kolu na stadionu Maksimir Modri su odigrali 0:0 protiv Feyenoorda.

 

Ključne riječi

Komentara 18

DA
dakbe
14:24 27.10.2020.

Ja se već ponadao da se urušio stadion.

MA
MatanP
15:09 27.10.2020.

"Strasno" , "Katastrofalno", "Svi cemo pomrijeti" ??????????? Da li ste vi novinari svjesni vase odgovornosti zbog konstantnog poticanja na paniku !!!!! Zar ne vidite da ste pretjerali .

KO
Kozlin
14:42 27.10.2020.

Ajme majko .... pa sto cemo sad !? Mozda zapivat ko tbf , otvorit cu bocu za posebne prilike , ipak je sudnji dan , zar ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije