Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENUO OD PRVE MINUTE

Loše vijesti iz Italije! Ante Rebić ozlijedio koljeno, nije mogao prikriti bol

Ante Rebić
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
1/4
23.11.2019.
u 20:50

Izgleda da je koljeno stradalo prilikom centaršuta. Rebić je nastavio igru, međutim svaki put kad bi bio na lopti akciju je završavao s bolnim izrazom na licu, a trener Pioli čekao je poluvrijeme kako bi u igru ubacio Kessiea.

U susretu 13. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Napoli su odigrali 1-1.

Bio je to ogled dva posrnula talijanska velikana. Milan je susret dočekao na skromnom 14. mjestu, a Napoli na sedmoj poziciji, ali uzdrman sukobom predsjednika i igrača. 

Gosti su poveli u 24. minuti golom Rodriga Lozana, no samo pet minuta kasnije izjednačio je sjajnim golom s ruba kaznenog prostora Giacomo Bonaventura. I bilo je to sve vrijedno spomena.

Milan je ovim bodom prekinuo niz od dva uzastopna poraza, dok Napoli već pet kola ne zna za pobjedu.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan prvih 45 minuta, a u poluvremenu je ostao u svlačionici zbog ozljede.

Izgleda da je koljeno stradalo prilikom centaršuta. Rebić je nastavio igru, međutim svaki put kad bi bio na lopti akciju je završavao s bolnim izrazom na licu, a trener Pioli čekao je poluvrijeme kako bi u igru ubacio Kessiea. 

U prvom susretu 13. kola talijanskog prvenstva Juventus je u Bergamu pobijedio Atalantu sa 3-1 zadržavši prvu poziciju na ljestvici.

Atalanta je na šestom mjestu s 22 boda, Napoli je sedmi s 20 bodova, dok Milan drži 12. poziciju s 14 bodova.

>>> Pogledajte izjave vatrenih nakon plasmana na Euro

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije