Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Loše razdoblje za Šarića: Upisao samo četiri koša, ni Zubac se nije proslavio

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Lakers
Kelvin Kuo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.05.2021.
u 08:38

Šarić je zadnji puta imao dvoznamenkasti učinak u koševima 14. travnja protiv Miamija, kada je ubacio 13 poena.

Hrvatski košarkaš u redovima Phoenixa Dario Šarić pružio je još jednu lošu partiju, za 13 minuta upisao je 4 koša (šut 1-3) i 2 skoka, a njegovi Sunsi, koji su druga momčad na Zapadu NBA lige, izgubili su u gostima od branitelja naslova Los Angeles Lakersa sa 110:123. 

 Šarić je zadnji puta imao dvoznamenkasti učinak u koševima 14. travnja protiv Miamija, kada je ubacio 13 poena. 

U redovima pobjedničke ekipe, koja je još uvijek bez ozlijeđenog LeBrona Jamesa, najbolji je bio centar Anthony Davis sa 42 koša i 12 skokova, dok su se kod Phoenixa istaknuli Cameron Payne sa 24 i Devin Booker sa 21 poenom. 

Ni Ivica Zubac nije bio na razini igara koje pruža posljednjih nešto više od mjesec dana, te je za skoro 21 minutu ostvario 6 koševa (šut 3-4), 8 skokova i 1 asistenciju, a njegovi LA Clippersi su kod kuće izgubili od New York Knicksa sa 100-106. Goste je predvodio Derrick Rose sa 25 poena i 8 dodavanja, a kod Clippersa najbolji je bio Kawhi Leonard sa 29 koševa.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
09:11 10.05.2021.

Loše razdoblje za balkanskog Šarića: Upisao samo četiri koša, ni Zubac se nije proslavio ali europski Dončić iz zemlje europskih prvaka u košarci rastura, oduševljava i dokazuje da je novodobni Larry Bird.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije