Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Los Angeles KIngsi prvi put ove sezone nisu osvojili ni bod

Los Angeles Kings
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.10.2017.
u 09:51

Rangersi imaju već šesti poraz u deset ovosezonskih utakmica

Hokejaši Los Angeles prvi put ove sezone u NHL-u nisu osvojili ni bod, KIngsi su na gostovanju u Torontu izgubili od Maple Leafsa sa 2:3.

Toronto je poveo 2:0 pogocima Matta Martina (6) i Tylera Bozaka (35). Adrian Kempe je nedugo nakon toga uspio smanjiti zaostatak Kingsa (36), ali je Patrick Marleau (43) u početnoj fazi posljednje trećine ponovno Torontu donio dva pogotka prednosti. Trevor Lewis (53) je bio drugi, ali i posljednji strijelac Kingsa na utakmici pa su gosti tako prvi put ove sezone ostali bez ijednog boda.

S druge strane, porazi nisu strani New York Rangersima. U njihovom Madison Square Gardenu svladali su ih San Jose Sharks s uvjerljivih 4:1, što je Rangersima već šesti poraz u deset ovosezonskih utakmica. Strijelci za Sharkse bili su Logan Couture (2), Tim Heed (13), Joonas Donskoi (40) i Melker Karlsson (43), dok je počasni pogodak za domaću momčad postigao Mika Zibanejad (45).

NHL rezultati:
NY Rangers - San Jose   1:4
Toronto - Los Angeles   3:2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije