Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČEN DOKLE SMO DOŠLI

Lopovi opljačkali siromašnu staricu, u priču se iznenada umiješao i kapetan Hajduka!

Zagreb: Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
16.12.2020.
u 11:05

- Od svega sam ustrašena i nemoćna, ovako stara - kazala je tužna 86-godišnja gospođa

Kapetan Hajduka Mijo Caktaš pobjesnio je nakon što je u medijima pročitao informaciju da su Mariji Ikač, 86-godišnjoj starici iz Kolarine kraj Benkovca, nepoznati počinitelji ukrali 400 litara vina.

- Neradnici i jadnici, sram vas bilo! Podrška za staricu. Molim vas kontakt da se pomogne ovoj ženi i da joj se uljepšaju Božić i blagdani - napisao je ogorčeni Caktaš u komentarima na Facebooku ispod članka objavljenog na Dalmatinskom portalu.

Priču o nevolji te gospođe u utorak je donio portal 24sata, čijoj je novinarki baka Marija Ikač ispričala sljedeće:

- Nisam bila doma, jer da jesam, ne bi vino odnijeli. Ja bi njih štapom, bilo čime, ali ne bi ga uzeli, jer krvavo se to stiče. Sama sam vinograd radila, ali je došla bura i sve pokidala. Zato mi je sin kupio grožđe, naručio i platio pa smo napravili vino.

Od svega sam ustrašena i nemoćna, ovako stara. A ne mogu stalno biti doma, volim raditi i ići u polje, tako sam navikla. Petero djece sam odgojila i školovala, dvije kćeri i tri sina. Svi osim jedne kćeri su u inozemstvu. Pomažu mi da preživim, jer nemam od čega živjeti - rekla je gospođa.

- Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe - istaknulaSonja Šimurina, policijska glasnogovornica.

 

Komentara 17

KA
kajbum
11:16 16.12.2020.

Cuj hajmo pomoc jadnoj zeni. Treba pomoc Ali koliko si ti dao pa mogo bi I sam kupit to vino I poklonit jadnoj zeni

P1
Pobrkabi.1
12:36 16.12.2020.

400l b brlje kosta oko 2000kn pa daj sam a ne ajmo pomoc jos si otvori ziro racun pa nek uplacuju ostat ce ti viska ta porshe

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
13:27 16.12.2020.

Zadrugari ne mogu ni sebi pomoc , skupljaju okolo jogurt japanke , kmece i tuku sudce , za pare crtaju svastike i bacaju baklje , bolje bi im bilo da smokve i lozu sade , vece koristi bi bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije