Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je da se krene
Povratak na članak

Lom u svlačionici Juvea: 'S Ronaldom se ne može, mnogi će zbog njega otići'

Dybalin brat nije znao odgovoriti hoće li dojučerašnja uzdanica Juventusa ostati u Italiji ili će promijeniti državu

Komentari 11

JU
jungleboy
14:20 16.05.2019.

Ronaldo je vrhunski igrač, mašina za golove a bune se oni koji su izgubili mjesto u momčadi.

VL
MP
marijan.pinkeva
15:35 16.05.2019.

Danas ste pustili na miru Modrića, Rakitića i Kovača, na redu je Mandžukić....

VL
ZW
zweistein
13:59 16.05.2019.

kiki treći ( 3 ) strijelac Serie A...ha ha ha

VL
SA
SI aka SI
13:47 17.05.2019.

svašta, Ronaldo jest egotriper, ali bez toga ne bi bio ovakav igrač kakav je. U Portugalu se potpuno podredio momčadi, iskoči (pozitivno) jedino kad treba preuzeti odgovornost, a i u Juventusu je sličan slučaj. Koliko je pametno ili pogrešno slagati momčad oko njega, vidio je Real kad ga je pustio.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
14:53 16.05.2019.

Ronaldo vjerojatno već duže vrijeme trpi nesposobne kolege koji imaju naviku da ne treniraju doma čim ustanu, te spavaju do podne, idu u javne kuće idr. On je izrazito radišan i ne trpi lijenost. Naravno da odskače jer se ne povodi za lošijim od sebe, već uporno ulaže u sebe i vlastiti brand. To što se neki osjećaju zapostavljeno nek se radije uhvate lopte i stative jer godine idu a penzije nema. Ništa gore od nogometaša koji kuka. Ronaldo je po prirodi i samokritičan te je jednom prilikom na gostovanju u Zenici izjavio: Koji ružan grad i šta ću ja ovdje".

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:43 17.05.2019.

"Uz njega se nemoguće nametnuti"? Pa naravno, kad je daleko najbolji golgeter na svijetu, kako ćeš se uz takvoga nametnuti??? Zavist.

VL
BU
Bubalamala
15:29 16.05.2019.

Da bi Ronaldo zabijao golove,cijela momčad mora se podrediti tome da mu se pripremaju prilike za gol. Ronaldo rijetko sudjeluje u igri pa to izgleda kao da igraš sa igračem manje ali onda zabije i svi mu se dive.

VL
AN
Antonio1952
13:26 16.05.2019.

Promasena investicija, jedan igrac ne moze nista sam, osim toga takve novce bacit za igraca pri kraju karijere i jos izazove nezadovoljstvo u svlacionici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.