Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerujemo mladima

Lokosi drugi najmlađi u Europi, Hajduk deseti

Lokomotiva - Split
Luka Stanzl/PIXSELL
28.12.2016.
u 07:00

Na ljestvici obrađenih klubova još su svoje mjesto našli Split (35.), Dinamo (42.), Inter (55.), Cibalia (60.) i Rijeka (74.).

Danski Nordsjaelland najmlađa je europska nogometna momčad, s prosjekom od 22,08 godina. Pokazalo je to istraživanje CIES-a, koje je obuhvatilo 31 europsku ligu. Istraživanje je provedeno u razdoblju od 1. srpnja do 19. prosinca. Odmah do Danaca je zagrebačka Lokomotiva s prosjekom 22,43 godine, a top 10 zatvara Hajduk s 23,29 godina.

Na ljestvici obrađenih klubova još su svoje mjesto našli Split (35.), Dinamo (42.), Inter (55.), Cibalia (60.) i Rijeka (74.). Najmlađu momčad u Ligama petice imao je Toulouse (23,63 godina).•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije