Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Lokomotivi pripao dvoboj začelja! Varaždinci propustili priliku pobjeći od dna

Varaždin: Varaždin i Lokomotiva sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Marko Prpic/PIXSELL
12.02.2021.
u 20:12

Derbi začelja pripao je gostima koji su imali bolje prilike na utakmici, a do tek četvrte prvenstvene pobjede su došli iz kaznenog udarca

U prvom dvoboju 21. kola Prve HNL Lokomotiva je kao gost svladala Varaždin s 1-0 (1-0). 

Derbi začelja pripao je gostima koji su imali bolje prilike na utakmici, a do tek četvrte prvenstvene pobjede su došli iz kaznenog udarca. 

Zagrebački sastav je bio bolji u prvom dijelu i mogao je povesti već u 13. minuti kada je udarac Aliyua obranio vratar domaćih Horkaš. Ipak, Lokomotiva je došla do gola u 29. minuti kada je Josip Pivarić zabio iz jedanaesterca, kome je prethodila VAR provjera. Gabrijel Boban igrao je rukom u kaznenom prostoru Varaždina i sudac Strukan je uz pomoć VAR-a dosudio penal.

U 31. minuti napadač Lokomotive Hadžić promašuje s pet-šest metara, a istom igraču je u 58. minuti udarac s desetak metara obranio Horkaš.  

U 83. minuti igrač gostiju Aliyu je postigao gol, ali je VAR to poništio zbog zaleđa. 

U trećoj minuti sudačkog dodatka branič Lokomotive Lešković je dobio crveni karton

Lokomotiva je pobjedom ostala na predzadnjem mjestu s 18 bodova, bodom manje od Varaždina. 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:42 12.02.2021.

NK Lokomotiva odigrala iznenađujuće zrelo . Varaždinci slabi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije