Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek ostao kratkih rukava

Lokomotiva uz preokret i prekrasan gol Tolića osvojila tri boda

Lokomotiva - Osijek
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
20.09.2019.
u 20:06

Tolić je u 88. minuti prevario dvojicu čuvara u gostujućem kaznenom prostoru i potom pogodio suprotni kut

U prvoj utakmici 9. kola Prve HNL Lokomotiva je svladala Osijek sa 2:1 (1:1). Poveli su gosti preko Marića u 7. minuti, poravnao je Halilović u 37., a pobjedu domaćima osigurao Tolić u 88. minuti.

Osijek je do prednosti stigao nakon što je Talys prošao po lijevoj strani i poslao loptu na rub kaznenog prostora odakle je Kleinheisler pokušao pucati prema golu, njegov je udarac blokiran, ali je lopta stigla do Marića koji je iz neposredne blizine zatresao mrežu.

Izjednačenje je stiglo nakon velike greške vratara Osijeka Ivušića, koji nije uspio uhvatiti loptu nakon lošeg kornera Sammira. Pogodila je pogodila Halilovića koji je ležao na tlu pored gostujućeg vratara te se odbila u gol.

Potez utakmice izveo pričuvni igrač Lokomotive Marko Tolić koji je u 88. minuti prevario dvojicu čuvara u gostujućem kaznenom prostoru i potom pogodio suprotni kut.

Treća Lokomotiva sada ima 14 bodova, dva manje od vodećih Hajduka i Dinama, dok je Osijek četvrti sa 13 bodova, jednim više od pete Rijeka i šeste Gorica.

Ključne riječi

Komentara 3

CA
CALL
10:12 21.09.2019.

Bravo Lokosi!

Avatar rubinet
rubinet
21:35 20.09.2019.

NK Osijek hitno treba dobrog trenera.Zbog neiskustva već sad su napravili nekoliko loših rezultata: ispali od Bugara, izgubili dva boda od Varaždina,izgubili barem bod od Lokomotive...

Avatar dzambo
dzambo
22:09 20.09.2019.

Dobili Hajduka...uzeli Dinamu i Rijeci po 2 boda...i sve ''dzabe''..uprskali su sve na manjim tekmama...i izgubise cak 9 bodova u tim tekmama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije