Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Lokomotiva prosula bodove u borbi za Europu, Inter slavio nakon preokreta

Inter - Lokomotiva
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
06.04.2019.
u 18:00

Lokomotiva je ostala četvrta s 44 boda, a Inter je sedmi s 27 bodova.

U prvom susretu 28. kola Prve HNL u Zaprešiću su nogometaši Intera svladali Lokomotivu s 3:2 (1:2). 

Već u 6. minuti gosti su poveli golom Kristijana Jakića, da bi samo četiri minute kasnije Inter izjednačio preko Rusa Serdera Serderova.

Na samom kraju prvog dijela igrač Lokomotive Luka Ivanušec pobrinuo se za potez utakmice predivnim golom s 20-tak metara. No, u drugom dijelu Inter je preokrenuo i pogocima Karla Muhara i Igora Postonjskog došao do vrijedne pobjede u borbi za ostanak. 

Lokomotiva je ostala četvrta s 44 boda, a Inter je sedmi s 27 bodova. 

Pred 500 gledatelja na stadionu ŠRC Zaprešića sudio je Vidulin iz Kanfanara. 

Strijelci: 0:1 Jakić (6), 1:1 Serderov (10), 1:2 Ivanušec (45+2), 2-2 Muhar (73), 3:2 Postonjski (85pen)

Crveni karton: Mlinar (Lok, 85)

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kanđija
21:19 06.04.2019.

Nije Lokomotiva prosula bodove nego ih je okrao glavni sudac Gvidulin sudeći nepostojeći penal za Inter. Da je penal bio toliko šokantan vidjelo se i na izrazima lica igrača Intera koji su isto kao i Lokomotivini gledali u čudu. A komentator jr rekao u prvi trenutak da je lopta udarila u ruku igrača Lokomotive a nakon i ponovljene snimke nije znao zašto je suđen penal. Suđen je zbog navodnog guranja kojega su samo suci vidjeli i to nakon dobrih 10-tak sekundi nakon što se to navodno guranje desilo. Očito je sudac sudio penal, ali za Hajduk da Lokomotiva ne pobjegne Hajduku na 4 bod. Jad i bijeda... Za ovakve poteze sva 4 sudca bi trebalo brisati do kraja prvenstva a iduću sezonu neka sude 3 ligu...

NA
Nale50
18:55 06.04.2019.

,,,na vašoj fotki Chago i Krstanović...još su u Lokomotivi???? .....koja ste vi ekipa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije