Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDY MURRAY Mladi je Škot već u ovoj sezoni pobjeđivao Nadala, Federera i Đokovića

Lloyd: Murray može biti broj jedan

andy-txt.jpg
import
28.10.2008.
u 11:01

Andy Murray igra u strahovitoj formi. Ove sezone osvojio je pet turnira, dva naslova na onima iz Master serije u Cincinnatiju i Madridu, a na US Openu bio je finalist. U posljednje vrijeme pobijedio je Nadala, Federera i Đokovića, ali on sam smatra da je još daleko od njih.

- Njih trojica su nevjerojatno dobri već nekoliko godina. Toliko su konstantni na bilo kojoj podlozi. Nisam ni blizu njih, moram još zaista mnogo raditi - rekao je Murray.

Na pariški Master došao je kao četvrti igrač svijeta i pobjednik St. Petersburga. John Lloyd, izbornik britanske reprezentacije za Davisov kup, vjeruje kako će 21-godišnji Škot jednog dana biti najbolji tenisač svijeta.

- Andy je već sada odličan igrač i ima velike šanse da bude broj jedan. Milimetrima je udaljen od prvog naslova na Grand slamu. Ne bi me iznenadilo da nešto osvoji sljedeće sezone - rekao je Lloyd.

Najbolje teniske godine tek su pred njim.

- On dobro zna što treba da bi napravio glavni korak. Tek će za dvije godine igrati najbolji tenis. Još mnogo toga može naučiti. Dovoljno je pametan da zna kojim putem mora ići, ali isto tako mislim da jako dobro zna što ima već sad - zaključio je Lloyd.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije