Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Llorente iz Real Sociedada u Leeds United

VILLARREAL CF v REAL SOCIEDAD. LA LIGA 2019/2020. ROUND 36.
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
23.09.2020.
u 11:38

"Real Sociedad i Leeds United su postigli dogovor o transferu Diega Llorentea", objavio je Real Sociedad čiji je dres Llorente nosio tri godine.

Španjolski nogometaš Diego Llorente novo je pojačanje engleskog prvoligaša Leeds Uniteda, objavio je njegov bivši klub Real Sociedad na svojim stranicama. 

Iako financijske pojedinosti ugovora nisu objavljene, britanski mediji pišu da Leeds mora za 27-godišnjeg Llorentea platiti 20 milijuna funti.

"Real Sociedad i Leeds United su postigli dogovor o transferu Diega Llorentea", objavio je Real Sociedad čiji je dres Llorente nosio tri godine. 

Llorente je profesionalnu karijeru počeo u Real Madridu no tamo se nije uspio izboriti za mjesto u prvoj momčadi zbog čega je 2017. prešao u Sociedad za koji je odigrao 30 utakmica.

Leeds radi na učvršćivanju svoje obrane nakon što je u prve utakmice Premier League do sada primio sedam golova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije