Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Reala

Ljutiti Ancelotti: Nešto se mora promijeniti, ne želim da momčad ovako igra

Carlo Ancelotti
Reuters (Ilustracija)
01.09.2014.
u 09:24

- Nije lako ocijeniti ovu utakmicu, kao da su se igrale dvije različite. Jedna koja je trajala posla sata, nju smo odigrali jako dobro, a druga je trajala sat vremena i bila je loša

Madridski Real odlično je započeo utakmicu protiv Real Sociedada, već u 11. minuti vodio je 2:0, imao je ubrzo još nekoliko sjajnih prilika, Ramos je pogodio i gredu, a onda je jednostavno stao. Domaćini su se konsolidirali i do kraja preokrenuli u pobjedu 4:2.

- Nije lako ocijeniti ovu utakmicu, kao da su se igrale dvije različite. Jedna koja je trajala posla sata, nju smo odigrali jako dobro, a druga je trajala sat vremena i bila je loša. Teško je reći što se dogodilo, vjerojatno smo mislili da je utakmica gotova, rekao je ljutiti Carlo Ancelotti pa dodao:

- Ispričavam se navijačima, jako mi je žao jer ne želim da momčad igra ovako. Nismo bili dobri u obrani i nismo znali sačuvati prednost.

Je li nedostajao Xabi Alonso?

- Nije tu problem u jednom igrači, problem je što je momčad izgubila sve nakon odličnog početka.

Za kraj je dodao:

- Nešto se mora promijeniti i sigurno će se promijeniti!

>>Real vodio 2:0 pa primio četiri gola, Modrić asistent

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije