Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Bilić
Povratak na članak

Ljudi govore o pritisku kao da je neka bolest, a ja pritisak baš trebam

Bivši strateg West Hama i Beşiktaşa otvorio je dušu tamošnjim medijima te dao neke nove vizije koje nismo mogli čuti ni u domaćim medijima, ali ni na engleskim televizijskim kućama gdje je radio kao stručni sukomentator

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
08:20 14.08.2019.

ja znam dosta jako pametnih ljudi, al ni jedan od njih nije uspio u životu. znam dosta prosječnih ljudi, koji i žive i imaju više i ljepše nego ovi pametni, a sve svojim radom. sebe treba znati dobro prodati, iskoristiti priliku koja ti se ukaže jednom u životu. riskirati. a pritisak... ako ne želiš živjeti s pritiskom, dođi na selo, radi na vrtu i polju, imaju dvije krave i dvije svinje, samo za sebe, i nešto malo za prodaju. i tu bude pritiska, problema, al nije to tako veliko, riješi se to. ako imaš velike apetite, onda ti je jedino život pod pritiskom opcija.

VL
DU
Deleted user
08:14 14.08.2019.

Prodavač magle, s kojim je klubom taj lik napravio nekakav uspjeh. I druga liga je za njega previše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.