Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO TALIJANIMA

Ljubičić: Hrvatska može do Davisova kupa, a Đoković će opet biti stari

Ivan Ljubičić, Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.04.2018.
u 22:26

- Rafin period dolazi, a prošle godine je bio jako dobar. Sada je pod pritiskom, jer mora obraniti bodova. U odličnoj je formi i favorit je u Monte Carlu.

Ivan Ljubičić uvjeren je da Hrvatska ove godine može osvojiti Davisov kup.

- Naravno da možemo. Imamo bolji međusobni omjer od SAD-a, ali neće biti lagano. Podloga još nije odabrana, ali mislim da je najbolje da to bude na zemlji - rekao je za Sky Sport Italia Ljubičić pa se osvrnuo i na srpskog tenisača Novaka Đokovića koji će u drugom kolu Monte Carla igrati protiv Borne Ćorića.

- Zaboravljate da je bio ozlijeđen, imao je operaciju, a za to je potrebno vrijeme. Novak je rano ispao u Indian Wellsu i Miamiju, iako je samo pitanje vremena kada će se vratiti na stare staze.

Progovorio je Ljubičić i on Rafi Nadalu.

- Rafin period dolazi, a prošle godine je bio jako dobar. Sada je pod pritiskom, jer mora obraniti bodova. U odličnoj je formi i favorit je u Monte Carlu.

Komentara 1

Avatar Cokolinda
Cokolinda
02:38 18.04.2018.

lvan jedan od rijetkih sa mozgom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije