Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN LJUBIČIĆ

Ljubičić: Čekam sretni trenutak, uzbuđenje je sve veće

01.11.2008.
u 16:24

Ivan Ljubičić okončao je u Parizu svoju 11. profesionalnu sezonu, no glavni događaj u 2008. tek je pred njim. U sljedeća dva tjedna trebao bi postati otac.

– Supruga Aida i ja smo u iščekivanju, uzbuđenje je sve veće – priznat će nam Ivan koji, zbog spomenutih okolnosti, neće krajem sljedećeg tjedna put Šangaja, gdje se uskoro igra novo izdanje Masters Cupa.

– Trebao sam ići na sastanak ATP Boarda (Ivan je član najvišeg tijela ATP-a, nap. a.), no sada ću u sjednicama sudjelovati telefonski – objašnjava Ljubo, koji, unatoč tome što je imao igrački najlošiju sezonu u zadnjih pet godina, 2008. godinom nije nezadovoljan.

– Ne želim biti negativan. Do Roland Garrosa bilo je sve u redu, po bodovima bio sam među prvih 20 tenisača svijeta, onda je uslijedilo nekoliko loših rezultata, u srpnju i ozljeda koja me udaljila s terena gotovo tri mjeseca. Imao sam od kraja svibnja tek tri pobjede na Touru – protiv Haasea u Hertogenboschu, protiv Kukuškina u Umagu i sada protiv Torickog u Parizu. Moram priznati da mi je malo žao što je sezona završila, osjećam da sam počeo hvatati pravi ritam.

Očekivao sam da ću proigrati ranije, na turniru u Beču, no to se dogodilo nekoliko tjedana kasnije. No nema bojazni, znam koliko vrijedim, a to ću pokazati sljedeće sezone. Bit će još dobrih rezultata – najavljuje Ljubičić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije