Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Ljubičić bolji od Pairea, Đoković prejak za Dodiga

ljubicic (1)
Foto: Pixsell
1/10
19.01.2011.
u 11:17

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić prošao je u treće kolo prvog Grand Slama u Melbourneu. U 2. kolu Australian Opena Ljubo je pobijedio Paireu 6:3, 6:7(2), 6:4, 7:6(5). Ivan Dodig izgubio je trećeg igrača svijeta Đokovića 5:7, 7:6(8), 0:6, 2:6

Ivan Dodig, nakon što je u 1. kolu prošao Ivu Karlovića, već se u sljedećem namjerio na trećeg nositelja Srbina Novaka Đokovića. Uspio je oduzeti jedan set i to je bilo sve što je naš tenisač napravio.

Nakon što je Đoković dobio prvi set sa 7:5, Ivan je uzvratio i osvojio drugi set nakon 13. igre 7:6(8). Ipak, u trećem Ivan nije izdržao visok ritam koji je nametnuo Đoković. To kao da je razljutilo Đokovića koji je ekspresno dobio sljedeća dva seta sa 6:0, 6:2.

Ljubičić se dobro namučio protiv deset godina mlađeg Francuza Benoita Pairea. Iako je francuski tenisač ubacio dvadeset izravnih poena više, imao je dvostruko više neprisiljenih pogrešaka od našeg Ivana, što je presudilo meč.

- Ne znam kako bih bolje opisao ovaj meč od rečenice: Tko igra za raju i zanemaruje taktiku, završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku - kazao je u šali Ljubičić.

U sljedećem kolu Ljubičić je igrati protiv 14. nositelja Španjolca Nicolasa Almagra, koji je bio bolji od Rusa Igora Andrejeva 7:5, 2:6, 4:6, 7:6(10), 7:5.

Komentara 4

EU
EuroAzija
12:15 19.01.2011.

Strašno...Drago Hudika je slika današnjeg hrvatskog novinara....strava...Pairera....strašno

AU
aufwiedersehen
12:16 19.01.2011.

hahahaha a ispod piše Paireu.... hahahaha prestrašno....tragično....

OB
-obrisani-
12:39 19.01.2011.

Piši kao što govoriš, Čitaj kao što je napisano, Govorio je stari Vuk, ali nepismeni Hrvati nebi bili to što jesu da su ga poslušali nego su brže bolje izmislili nakaradni Srpski u jednom delu Hrvatske, a u primorju pakk primenjuju nakaradnu varijantu Talijanskog jezika, dakle novopržena nacija i dan danas izgleda kao izgubljen slučaj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije