Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava turska sapunica

Htjela je ubiti čovjeka kojeg Hrvati pamte po večeri velike tuge, ljubavnik mu spasio život?!

Yagmur Sarnic
Foto: https://www.instagram.com/yagmursarnicofficial/
1/8
30.09.2020.
u 12:37

Yagmur je u međuvremenu puštena na slobodu, a ispred tužitelja je izjavila da nikada nije planirala ubiti svog supruga s kojim se još od veljače 2018. godine nalazi u brakorazvodnoj parnici

Priča vezana uz Emrea Asika, slavnog nekadašnjeg turskog nogometaša kojeg, nažalost, vrlo dobro pamtimo kao člana momčadi koja je 2008. u dramatičnoj četvrtfinalnoj utakmici Eura u Beču porazila Vatrene, sada doista poprima sve obrise klasične sapunice.

Naime, Asik se upravo pojavio ispred predstavnika Ureda za javnu sigurnost u Istanbulu te je potvrdio kako posjeduje informacije da je njegova supruga Yagmur Sarnic naručila njegovo ubojstvo.

Prema vlastitu priznanju, život mu je spasio njezin navodni ljubavnik Erdi Sungur, koji je njegovu odvjetniku 27. rujna poslao poruku u kojoj je napisao da je lijepa Yamgur našla plaćenog ubojicu!

Yagmur Sarnic
1/8

Sungur je u poruci istaknuo kako će Asik biti ubijen unutar naredna dva dana, što je naposljetku dovelo do pravodobnoga uhićenja Yagmur Sarnic i Baycana Şenüreka, čovjeka navodno unajmljenog da izvrši prljavi zadatak.

Yagmur je u međuvremenu puštena na slobodu, a ispred tužitelja je izjavila da nikada nije planirala dati ubiti svog supruga s kojim se još od veljače 2018. godine nalazi u brakorazvodnoj parnici.

Štoviše, kazala je da je čitavu priču izmislio upravo Erdi Sungur jer mu nije uzvraćala ljubav, Baycana Şenüreka je predstavila kao svog prijatelja na kojeg je Sungur bio ljubomoran, ali joj je svejedno iz opreza izrečena mjera zabrane napuštanja države. Uz to se više ne smije približavati Asiku na manje od tri stotine metara.

Podsjetimo, turski su mediji prije nekoliko dana izvijestili da je Yagmur Sarnic naručila suprugovu smrt kako bi se dokopala njegovog bogatstva i za to platila 1,3 milijuna američkih dolara.

Prema prvotnim informacijama, upravo se plaćeni ubojica se u posljednji trenutak predomislio i Asiku priznao što se zbiva iza njegovih leđa, dok je Sungur ispred tužitelja ustvario da je Yagmur najprije od njega tražila da izvrši ubojstvo.

- Istina je, imali smo aferu. Razmišljala je samo suprugovu nasljedstvu i tražila od mene da ga ubijem. Međutim, odbio sam to - kazao je ispred tužitelja Erdi Sungur, koji je k svemu dodao informaciju da ga je Yamgur uvjeravala da s njim čeka dijete.

U međuvremenu je priča poprimila neke nove i prepravljene detalje, ali je činjenica ipak ostala da je nekadašnji slavni nogometaš zatražio zaštitu policije i odvjetništva u strahu za svoj život.

Sarnic i Asik vjenčali su se 2012. godine u Francuskoj, a u međuvremenu su dobili troje djece koja se nalazi pod njegovim skrbništvom.

Jedan je od rijetkih nogometaša koji je branio boje sva tri istanbulska nogometna diva, Galatasaraya, Fenerbahçea i Beşiktaşa, a u Beču je protiv Hrvatske zaigrao na mjestu središnjeg braniča. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:13 30.09.2020.

Nikad cuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije