Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBILI SE

Ljubav hrvatskog sportaša i srpske sportašice na poznaje granice, ovo je njihova priča

Milica Starović
Foto: Instagram
1/3
23.06.2019.
u 13:42

- Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav. Zbog loših uvjeta u Hrvatskoj, Antun sada trenira s našom reprezentacijom - rekla je Milica Starović o vezi s Antunom Novakovićem

Hrvatski kajakaš Antun Novaković (22) i srpska kajakašica Milica Starović (31) u vezi su godinu dana. Sada je Milica, europska prvakinja u kajaku iz 2016., otkrila detalje o njihovu odnosu. 

- Preko kajaka smo se upoznali, naravno. U Hrvatskoj inače nije uopće razvijen kajak, a on je u juniorskoj konkurenciji bio europski prvak i svjetski viceprvak, tako da je on isplivao ni od kuda. Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav. Zbog loših uvjeta u Hrvatskoj, Antun sada trenira s našom reprezentacijom - rekla je Starović za Blic.

Kaže da joj u vezi pomaže to što su oboje sportaši.

- Ja gotovo od kraja listopada nisam kod kuće, već sam stalno na pripremama. Bilo bi jako teško biti s nekim u vezi tko je stalno u Novom Sadu ili Beogradu. Ovako smo zajedno i na pripremama, što nam dosta olakšava - rekla je srbijanska kajakašica i dodala:

-  Bodrimo se i podržavamo međusobno. Ali da, srce baš treperi i s posebnom energijom navijam za njega. Pritom on vesla stalno jednosjed, tako da je sam, nema nikoga u čamcu da mu da podršku. A ja sam tu da mu pružim podršku.

A da su Antun i Milica zaljubljeni, vidi se i na društvenim mrežama gdje često objavljuju zajedničke fotografije.
 

Ključne riječi

Komentara 56

DU
Deleted user
14:52 23.06.2019.

Lijepo je to

IM
Immanuell
15:55 23.06.2019.

Hmm........ Ona je boga ti starija 9 godina....... Dobro izgleda, ali 9 godina je malo previše....... Ako se održe zajedno u vezi, kad on bude imao 31 kao ona sad, ona će imati 40........ Ali dok im je lijepo nekaa uživaju. Ovo ne bi bila vijest da on nije Hrvat, a ona Srpkinja što je stvarno žalostan motiv za objavu teksta.

PA
Pax
15:30 23.06.2019.

Nek' vam je sretno i ne obazirite se na zlobnike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije