Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKE WAGSICE

Ljepše polovice reprezentativaca slavile pobjedu u elitnom restoranu

Foto: Instagram
1/4
22.03.2019.
u 09:45

Naši nogometaši mučili su se protiv izabranika Nikole Jurčevića, ali su na kraju uz podršku navijača došli do važne pobjede

Hrvatska je jučer teško došla do tri velika boda na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine protiv Azerbajdžana. 

Naši nogometaši mučili su se protiv izabranika Nikole Jurčevića, ali su na kraju uz podršku navijača došli do važne pobjede. 

Na tribinama su ih podržavale i njihove djevojke. Debitanta Brunu Petkovića bodrila je djevojka Tea Slavica koja je svoj boravak na Maksimiru zabilježila i na Instagramu. Na tribinama je sjedila u dresu svog dragog. 

Foto: Instagram/Tea Slavica

 

Foto: Instagram/Tea Slavica

Stopera Duju Ćaletu-Cara s tribinama je bodrila njegova draga Adriana Đurđević

Foto: Instagram/adrianadurdevic

Poslije je objavila i Instagram story iz jednog restorana gdje je uživala uz glazbu Olivera Dragojevića.

>> Pogledajte gdje je pobjedu Hrvatske slavila djevojka Duje Ćalete-Cara

Komentara 1

VL
VLGOVNA29
23:19 22.03.2019.

dali one znaju koliko je 1+1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije