Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU

Ljepoticu rodom iz Hrvatske izvrijeđali jer je komentirala 'alatku' kolege

Paige Spiranac
instagram.com/_paige.renee
01.12.2020.
u 10:03

"Žena s velikim grudima objavi sliku u bikiniju i velik broj komentara ići će u smjeru kako je ona dr*lja i samo privlači pozornost", napisala je Paige Spiranac

Greg ''morski pas'' Norman. Prije kao morski pas čekićar, napisala je američka golferica hrvatskog podrijetla Paige Spiranac ispod fotografije golfera Grega Normana koji je na Instagramu objavio fotografiju bez majice dok sa psom šeta plažom, a golfericu je privukao obris na njegovim kupaćim hlačicama.

No, njeno nestašno komentiranje njegove 'alatke' nije dobro sjelo njezinim pratiteljima koji su je optužili za dvostruke standarde. 

"Žališ se na muškarce koji komentiraju tvoje tijelo, a zatim komentiraš tijelo nekog muškarca. To ne ide jedno s drugim, Paige", naveo je netko od njezinih pratitelja, a Paige je pojasnila:

"Stalno dobivam ovakve komentare. Želim da bude jasno kako se nikada nisam i nikada neću žaliti u vezi s time. Samo me nemojte nazivati dro*om ili ku*vom i samo na temelju topića koje volim nositi to zbilja ne bi trebalo biti teško shvatiti", odgovorila je Paige.

"Dakle Greg Norman objavi sliku bez majice na kojoj mu je jasno vidljiv penis i dobije pohvale što ima velikog. Žena s velikim grudima objavi sliku u bikiniju i velik broj komentara ići će u smjeru kako je ona dr*lja i samo privlači pozornost", napisala je u odgovoru drugom pratitelju.

 

Ključne riječi

Komentara 10

ST
Starotopoljanin
11:23 01.12.2020.

budi ponosna hrvatica,i ponosna na svoje grudi tijelo,jednostavno sipredobra,i ne obaziri se na svoje takozvane prijatelje ,jer su ti zavidni,sto oni nemaju sto ti imas,a njegov penis kao i svi u jedan dva veci ili manji,i tko zna mozda je ubacio dio gume da ga poveca.

DM
drazen.muhvic
10:04 02.12.2020.

Wheat Ridge, Colorado, USA. Jel to Hrvatska? Ako je onda je Paige rodom iz Hrvatske. Jedino ne znam kada smo mi to anektirali SAD?

Avatar alangnjus
alangnjus
12:27 01.12.2020.

Užasno je ovo što se događa.. kamo ide svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije