Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKI STANDARDI?

Ljepotica se požalila: Muškarci se mogu hvatati za m**a, a mi moramo biti pristojne

Alex Morgan
Foto: Instagram/Alex Morgan
1/4
05.07.2019.
u 17:07

Englezi su to shvatili kao provokaciju, a sve je komentirala čak i bivša prva dama SAD-a Hillary Clinton koja je bila i predsjednički kandidat. Sada je odlučila progovoriti i Morgan

Alex Morgan američka je nogometašica koja se prije par dana našla u središtu svojevrsnog skandala kada je pogodak protiv Engleskinja slavila simulirajući ispijanje čaja

Englezi su to shvatili kao provokaciju, a sve je komentirala čak i bivša prva dama SAD-a Hillary Clinton koja je bila i predsjednički kandidat. 

Sada je odlučila progovoriti i Morgan.

"Ja to nisam napravila radi provokacije nego je to bio dio jedne veće priče. Mislim da u sportu postoje dvostruki standardi kad je riječ o sportašima i sportašicama. Mi bismo morale biti pristojne i paziti na to kako se ponašamo. Ne bismo trebale pretjerano slaviti i sve bi trebalo biti umjereno. S druge strane, nogometaši se svako toliko hvataju za m**a i rade slične stvari i nikome ništa", rekla je Morgan.

Morgan će opet moći slaviti pogodak u nedjeljnom finalu protiv Nizozemske.

>>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 4

NE
Neutralac
17:35 05.07.2019.

Englezi.... uzrok problema svuda u svijetu....

DY
dznika68@yahoo.com
17:55 05.07.2019.

Sta je Hillary rekla?

TA
Tag
18:10 05.07.2019.

Pa niste vi muskarci, valjda postoji razlika, muskarci imaju se za sto uhvatiti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije