Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalila se

Ljepotica dobila od Cristiana Ronalda ponudu koja se ne odbija

Vera Alohno - Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Instagram
1/5
14.06.2017.
u 21:11

Na društvenim mrežama se pohvalila kako joj je portugalska zvijezda poslala pozivnicu za utakmicu.

Portugalska nogometna reprezentacija prošlog petka gostovala je u Latviji u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Cristiano Ronaldo i društvo izborili su uvjerljivu pobjedu (3:0), a upravo je ofenzivac Reala bio prvo ime susreta s dva pogotka.

Je li na tu njegovu odličnu izvedbu utjecala atraktivna latvijska manekenka Vera Alohno, pitaju se mnogi... Ona se, naime, na društvenim mrežama pohvalila kako joj je portugalska zvijezda poslala pozivnicu za spomenutu utakmicu.

Poziv je prihvatila, a potom na Instagramu objavila fotografije s utakmice te ulaznice. 

Nije poznato je li se 'friški' otac blizanaca Eve i Matea susreo s manekenkom te jesu li fotografije koje je Latvijka objavila autentične. A ne zna se niti kako je na sve reagirala njegova djevojka Georgina Rodriguez za koju se govori da očekuje dijete s Ronaldom.

 

#goodnight ph @gavinoneillphoto h&m @bobbybujisicmakeup #jamaica 📸

Objavu dijeli Vera Alohno (@veraalohno)

 

Komentara 4

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
00:19 15.06.2017.

Znači ništa od nemoralne ponude, ko zna jeli Ronaldo gay ili bisex?

IM
Immanuell
07:25 15.06.2017.

Ima novaca pa se ku.va, može mu bit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije